11/26/2020

El ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre aprova les obres de senyalització i consolidació del Camí de Sirga (GR99)

El ple del Consell Comarcal ha donat el vistiplau a l'aprovació inicial de dos projectes vinculats a la consolidació del GR99, cofinançats pel programa FEDER 2014-2020 de la Unió i Europea i el Pla de Foment Territorial de Turisme de Catalunya i els municipis de la comarca. D'una banda, es destinaran 90.000 € a la senyalització de tram del GR99 que creua la comarca i altres subrutes (Ribera d'Ebre Camí de Sirga - Camí de Riu) i de l'altra 205.000 € més a l'arranjament i rehabilitació de trams del Camí de Sirga a Riba Roja, Flix i consolidació del ferm del Pas de l'Ase.

"Es millorarà la senyalització del sender principal, però també d'altres camins secundaris, com els que enllacen amb els diversos municipis de la comarca. Així, el projecte també inclou la ruta de les ermites que va de la Torre de l'Espanyol fins a Vinebre, un tram de Miravet", ha concretat Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal, durant el ple de novembre que s'ha celebrat en format telemàtic, donada la situació imposada per la gestió de la COVID19.