11/12/2020

EL GOVERN DE PINYOL DE MÓRA D’EBRE VOTA EN CONTRA DEL DESDOBLAMENT DE LA C-12, I DE MILLORES A LA C-44

 

El PSC informa que en el darrer Ple de l'Ajuntament de Móra d'Ebre, el govern municipal de JuntsxMòra juntament amb els altres grups de l'oposició, van rebutjar amb el seu vot la proposta dels Socialistes de Móra d'Ebre en què es demana el desdoblament de la C-12, i millores en la C-44.

 

"La ciutadania fa temps que reclama la millora d'aquestes dues carreteres que són l'eix vertebrador pel que fa a vies de comunicació del nostre municipi amb la resta del territori. No entenem com l'alcalde prioritza els interessos partidistes i vota en contra de millorar les carreteres, per damunt dels interessos de la gent de Móra d'Ebre que som els que cada dia ens juguem la vida circulant per unes carreteres que  no presenten unes condicions adequades d'acord amb l'intens trànsit que suporten". Ha afirmat Montse Latorre portaveu del grup socialista de l'Ajuntament de Mora.

 

La C-12, coneguda com l'eix de l'Ebre, és la principal via de comunicació tant de gent com de mercaderies des de Lleida fins a Amposta, a l'hora que vertebra tot el territori ebrenc. A més, al seu pas per l'Ebre és la via de comunicació per la qual circulen vehicles de passatgers i mercaderies de l'Aragó i Euskadi cap a les Terres de l'Ebre, la qual cosa ha fet que sigui una via molt transitada. Així mateix la C-44  és la carretera principal que comunica l'interior de les Terres de l'Ebre amb la costa de Tarragona  i és  també utilitzada com a la  via natural de comunicació, tant de gent com de mercaderies que baixen de Saragossa i Lleida cap a Tarragona. Totes dues carreteres suporten molt trànsit pesant i requereixen unes millores integrals per adaptar-les als nous temps.

 

"L'excusa de sempre, de com ho fan els altres, per no votar les nostres propostes no serveix, li recordem  senyor Pinyol que el Govern d'Espanya inverteix 4,83 milions d'euros a la carretera N-420 al seu pas per les Terres de l'Ebre de Móra d'Ebre a Caseres i en diversos trams al seu pas per Móra la Nova, i conjuntament amb les millores de l'N-340 i l'alliberament dels peatges de l'AP-7 posen de manifest la voluntat de treballar per les Terres de l'Ebre. Així és què reclami a la Generalitat allò que li pertoca fer, en defensa dels interessos del nostre poble. Deixi de polititzar i preocupis pel benestar de totes i tots els morencs i morenques, i no ens vingui en partidismes que no porten enlloc". Ha reblat Dolors Gurrera regidora PSC de Móra d'Ebre..