10/16/2020

Xavier Pallarés: “Comprenem el malestar de la ciutadania però, només entre tots aconseguirem frenar l’expansió de la Covid19”

El Govern a les Terres de l'Ebre ha celebrat aquest matí una reunió telemàtica amb els alcaldes i alcaldesses de tots els municipis ebrencs amb l'objectiu de valorar les noves mesures, aprovades pel Procicat i publicades avui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

La reunió, presidida pel delegat del Govern, ha comptat amb la participació dels representants territorials dels departaments de Salut, Mar Lleixà i d'Interior, Joan Juan, a més dels responsables de la Regió Policial, l'intendent Vicenç Lleonart, i de Protecció Civil, Miquel Alonso. En aquest sentit, Xavier Pallarés ha volgut deixar palesa davant els representants del món la predisposició i el suport de tots els membres del Govern per ajudar-los a fer front aquesta nova situació i ajudar-los a gestionar les noves mesures que s'han implementat, "perquè entenem el malestar i comprenem la complicada situació en què es trobarà part de la nostra ciutadania però, hem de ser conscient que només entre tots aconseguirem frenar l'expansió de la Covid-19, demanem sacrifici individual per a un bé col·lectiu".

Al mateix temps, el delegat del Govern ha explicat que si bé la situació no és tan crítica a les Terres de l'Ebre com altres llocs del país "no podem abaixar la guàrdia, ho hem dit des del primer dia, l'autoprotecció és la millor protecció i cal que seguim les mesures per a què puguem ajudar a rebaixar la corba de creixement constant de la Covid-19 que arrastrem des de fa dies". Xavier Pallarés confio que les mesures siguin prou efectives per mantenir-les durant 15 dies.

El Govern a les Terres de l'Ebre ha reactivat des d'avui aquestes reunions amb els representants dels ajuntaments ebrencs, que seran periòdiques, tal com es va fer des de l'inici de la pandèmia el mes de març, i també un canal de whatsapp, que permet fil directe als alcaldes i alcaldesses