10/29/2020

Montserrat: “El Suprem amb la indemnització del Castor torna a fer guanyar a la banca i perdre a la ciutadania”

Alfons Montserrat, president de la Federació de l'Ebre d'Esquerra, ha afirmat que "amb la sentència del Tribunal Suprem obligant l'Estat a retornar 1.350 M€ als bancs que van finançar la indemnització del Castor, una vegada més, torna a fer guanyar la banca i perdre a la ciutadania".
"El Tribunal Suprem, com ja va fer amb l'escandalosa sentència en què va decidir que havien de ser els clients, i no els bancs, els qui havien de pagar l'impost de les hipoteques, s'ha tornat a situar al costat dels bancs i dels poderosos.". Ha dit Montserrat..
El president republicà ha denunciat que "és una vergonya que hagin de ser els consumidors qui assumeixin el despropòsit del Castor quan els grans beneficiaris han estat Florentino Pérez i els bancs que ho van finançar, i tot gràcies  a uns governs del PP i del PSOE; els quals mai han assumit cap responsabilitat, ni han facilitat cap investigació al respecte. Ara bé l'ACS de l'amic Florentino, a cop de BOE, construïa autopistes sense cotxes que després havien de ser rescatades i un magatzem de gas, sense gas, que ha provocat terratrèmols i grans pèrdues econòmiques".