10/20/2020

Es detecten 18 positius de Covid-19 a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús

Després de realitzar els cribratges durant tot el cap de setmana, els resultats de les proves PCR han determinat que s'han detectat 14 casos positius de Covid-19 entre els pacients de la segona planta d'ingressats de l'Hospital de la Santa Creu de Jesús i quatre més entre els treballadors.

Això s'ha produït després que dijous un dels pacients ingressats presentés un quadre de febre i, després que donés positiu, es van fer les proves a tots els pacients de la segona planta i a la unitat de subaguts.

Així doncs, l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el director de l'Hospital de la Santa Creu de Jesús, Salvador Pallejà, han informat avui que s'ha sabut que quatre dels treballadors també han donat positius, tot i ser asimptomàtics. Un fet que augmenta a 18 la xifra de positius a l'hospital que s'havia donat a conèixer durant el cap de setmana.

Els treballadors estan aïllats a casa, mentre que els pacients positius han estat traslladats a la planta especial de Covid-19.Tortosa, Terres de l'Ebre, 19 d'octubre de 2020


Redactat per: Irene López