10/15/2020

Els Bombers de la Generalitat donem per CONTROLAT l'incendi forestal a Tortosa (Baix Ebre)

A les 11.31 hores, els Bombers de la Generalitat hem donat per controlat l'incendi de vegetació forestal que es va originar ahir a la zona de Coll Redó, al límit del PEIN Serra del Boix-Cardó, al terme municipal de Tortosa.

Al llarg del dia d'avui, els efectius dels Bombers, desplaçats amb una desena de dotacions terrestres, han centrat els esforços a mantenir aquest perímetre tancat des d'ahir a la nit. A l'incendi ja no hi ha flama però sí fins aquest migdia quedaven punts calents que calien anar remullant. El vent ha estat bufant fins ara i es preveu que disminueixi durant les pròximes hores.

Segons les darreres informacions del Cos d'Agents Rurals, la superfície afectada per aquest incendi és d'unes 2,43 hectàrees.

Les dotacions dels Bombers romandran totes a l'incendi al llarg del dia amb la previsió de poder anar retirant alguna esgraonadament.

Al lloc també s'han desplaçat efectius dels Agents Rurals, dels Mossos d'Esquadra, de la Creu Roja i una ambulància del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) amb caràcter preventiu, entre d'altres.