10/29/2020

El regidor Andreu Cano deixa el grup municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Móra d’Ebre

Des de l'inici del mandat, s'han esdevingut discrepàncies entre el regidor Andreu Cano i membres d'Esquerra Republicana de Móra d'Ebre, motivades pels diferents punts de vista en la manera de fer i en el desenvolupament del programa polític per al municipi.
Aquesta situació ha provocat que s'arribés a un acord entre totes dues parts per garantir que Esquerra Republicana de Móra d'Ebre pugui treballar pel municipi sense distorsions, de manera que al Ple municipal d'aquest dijous Cano ha passat a formar part del grup de regidors no adscrits. Des d'aquest mateix Ple, el grup d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Móra d'Ebre quedarà constituït únicament per la regidora portaveu, Cinta Agné, que també és consellera comarcal al Consell de la Ribera d'Ebre.
Esquerra Republicana de Móra d'Ebre lamenta, en tot cas, el trencament que s'ha produït i, conscient que ara cal dedicar els esforços a col·laborar en tot el que sigui possible per la gestió de la Covid-19, com ja es va comunicar al consistori, resta a disposició de la ciutadania. Alhora, amb una mirada llarga, comença a pensar en projectes de futur que siguin beneficiosos per als veïns i les veïnes de Móra d'Ebre.