10/21/2020

E LPSC ES COMPROMET A RECUPERAR LA LLEI DE MILLORA DE LES URBANITZACIONS DE LES TERRES DE L’EBRE

Alcanar és un dels municipis de les Terres de l'Ebre que compta amb més urbanitzacions. Com en la resta de municipis de l'Ebre moltes d'aquestes urbanitzacions que van ser construïdes fa més de 40 anys  no van comptar, en molts casos, amb el necessari planejament urbanístic. El pas dels anys i el desgast conseqüent han agreujat els dèficits que arrosseguen algunes d'aquestes urbanitzacions.

Per això els  governs d'esquerra i de progrés s'hi van implicar en la creació  i desenvolupament d'una llei de millora i adequació de les urbanitzacions  per tal de reparar els dèficits generats pel pas dels anys, ja que moltes d'elles presenten dèficits d'enllumenat, problemes en la xarxa de subministrament d'aigua i falta d'una franja de protecció perimetral.

"Les ajudes que incloïa aquesta llei implementada i desenvolupada pels Governs de progrés van permetre millorar moltes d'aquestes urbanitzacions gràcies als préstecs aportats per la Generalitat als ajuntaments a tal efecte però... igual com en la majoria de polítiques socials, aquestes ajudes van quedar tallades en sec un cop els Governs independentistes de Mas, Puigdemont i Torra van posar "rumb de col·lisió". I així seguim... empantanats en la confrontació i la col·lisió." Ha afirmat la portaveu socialista de l'ajuntament d'Alcanar Neus Sancho.

En aquest sentit, Neus Sancho , ha explicat aquest dimecres que el PSC es compromet a recuperar els recursos que s'incloïen en la llei de millora de les urbanitzacions amb dèficits urbanístics si forma Govern després de les eleccions.

 "Volem un govern que ens faciliti la tasca dels ajuntaments i el benestar de les persones i no un govern que posi traves, i que no ens faci perdre els ajuts que provenen d'altres administracions com és el cas d'Alcanar que perdrem 3,5 milions d'euros  procedents dels ajuts  destinats, pel govern de Pedro Sánchez, per reparar els d'anys soferts pels aiguats d'ara fa 2 anys  i que deixarà de rebre l'ajuntament d'Alcanar a conseqüència de la mala gestió de la Generalitat. Ens cal un canvi i aquest vindrà de la mà de Miquel Iceta." Ha reblat Neus Sancho.

https://terresebre.socialistes.cat/ca/noticia/el-psc-es-compromet-a-recuperar-la-llei-de-millora-de-les-urbanitzacions-de-les-ttee