10/09/2020

Dani Sainz de Aja, nou Cap d'Informatius de Canal Terres de l'Ebre

Dani Sainz de Aja, periodista de Sant Carles de la Ràpita -graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l'any 2014-, s'ha reincorporat aquest mes d'octubre a Canal Terres de l'Ebre, després d'un període en el que s'havia dedicat a la comunicació institucional de la seua població.

Dani Sainz assumeix la responsabilitat de Cap d'Informatius, i també començarà a presentar el dimarts 13 d'octubre el nou L'Ebre Notícies (que s'emetrà de 14 a 14:30 hores), amb l'objectiu de potenciar les connexions en directe i els temes propis. L'Ebre Notícies nit continuarà sent editat i presentat pel també rapitenc Josep Pitarch.

El jove periodista, que l'any 2017 va ser reconegut com el millor presentador d'informatiu al rebre el premi de comunicació de Tarragona, inicia a Canal Terres de l'Ebre la seua segona etapa, ara al front de l'equip d'informatius. Va començar a treballar-hi al juny de 2016, i durant un any es va fer càrrec de la presentació de l'informatiu nacional de la Xarxa, Al Dia Cap de Setmana.

Leonor Bertomeu, presentarà el matinal L'Ebre al Dia

La periodista Leonor Bertomeu es farà càrrec del magazine matinal L'Ebre al Dia, que ampliarà horari per oferir entre les 9 i les 10 del matí l'actualitat del dia. Igualment continuarà al front del magazine coproduït per 7 emissores municipals, Al Dia Terres de l'Ebre (13 -16 h), premiat aquest dijous per Ràdio Associació de Catalunya, per una trajectòria ja iniciada en l'etapa que el va dirigir i presentar també Josep Pitarch.