10/27/2020

COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT EN RELACIÓ A LA COVID-19 A FALSET

BROT A LA RESIDÈNCIA LES VINYES

1.     L'Ajuntament ha acollit aquest migdia una reunió a la qual han assistit els actuals gestors de la residència Les Vinyes, una representació dels familiars i l'alcalde i el regidor de salut del govern municipal. Els participants han acordat reunir-se periòdicament.

2.     Els gestors de la residència han informat amb tota mena de detall de les actuacions que ja s'han dut a terme, arran de la intervenció, d'acord amb quatre línies de treball: comunicació amb els familiars, assistència sanitària, desinfecció dels espais i reorganització del centre.

3.     Entre d'altres actuacions, els gestors han informat de la millora de la comunicació amb els familiars, de la contractació de personal (metge, infermeres, treballador social i neteja) i del seguiment diari dels residents que ja ha començat a efectuar l'equip sanitari del CAP de Falset.

4.     Com hem fet des del primer dia, l'Ajuntament reitera el seu oferiment de col·laboració al departament de Salut i als nous gestors de la residència, en entendre que la prioritat, ara mateix, no pot ser cap altra que la salut pública i la vida de les persones.

IMPORTÀNCIA DE LA RESPONSABILITAT CIUTADANA

5.    Atès que Falset no és cap excepció, ara mateix, pel que fa a l'increment de contagis que es registra arreu de Catalunya, l'Ajuntament torna a fer una crida a la responsabilitat ciutadana a fi i efecte de seguir amb rigor les mesures de prevenció i seguretat per fer front a la propagació del virus al municipi.

6.    Les mesures sanitàries són d'obligat compliment i les persones que no les respectin poden ser sancionades. En aquest sentit, l'Ajuntament informa que els agents de la policia municipal han vist modificats els seus horaris i també han començat a patrullar durant les hores del toc de queda.