10/19/2020

COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT DE FALSET EN RELACIÓ AL BROT DE COVID-19 A LA RESIDÈNCIA LES VINYES

1. La residència Les Vinyes ha estat intervinguda, durant el dia d'avui, pels departaments de Salut i de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat, la qual cosa entenem i respectem en tractar-se d'una decisió presa per la màxima autoritat sanitària del país.

 

2. La intervenció en aquest centre residencial de gestió privada es pren atesa "una situació excepcional d'impossibilitat per absència de mitjans personals, materials, circumstàncies físiques i d'altra índole".

 

3. L'Ajuntament havia expressat reiteradament a l'entitat gestora de la residència Les Vinyes i als departaments de Salut i de Treball i Afers Socials i Família de la Generalitat, la necessitat de donar resposta a una crisi sanitària que segueix afectant la majoria dels residents, que ha causat la mort de diverses persones i té enormement preocupats els familiars i el conjunt de la població.

 

4. Com hem comunicat en tot moment al departament de Salut de la Generalitat , l'Ajuntament reitera el seu oferiment de col·laboració en aquests moments complicats, en entendre que la prioritat, ara mateix, no pot ser cap altra que la salut pública i la vida de les persones infectades.