10/20/2020

19 joves de les Terres de l'Ebre participen a l'Espai Jove El Maset de La Ràpita al càsting per formar part de la nova campanya del Carnet Jove 2021

El Carnet Jove ha dut a terme avui l'últim dels cinc càsting presencials arreu de Catalunya per escollir un total de 30 nois i noies que formaran part de la campanya de promoció del carnet pel proper 2021.
Al llarg del dia, han passat per l'Espai Jove El Maset de Sant Carles de la Ràpita un total de 19 nois i noies d'entre 12 i 31 anys i procedents de diferents poblacions de les Terres de l'Ebre, que van resultar seleccionats/des d'entre 1.643 aspirants del país, mitjançant un vídeo-càsting dut a terme el mes passat.
Els participants han estat citats a l'Espai Jove El Maset amb cita prèvia i atenent a totes les mesures de prevencio del contagi de la Covid19; així, no ha coincidit més d'un jove a les proves, sinó que un participant ha entrat quan l'anterior ja havia sortit. Un cop a dins, un equip audiovisual de l'agència de publicitat Caldas Naya i de la productora Edu Pérez Càsting els ha fet diferents proves de posada en escena davant les càmeres.
El coordinador de Joventut de les Terres de l'Ebre, Joan Barberà, i el regidor de Joventut i Identitat de la Ràpita, Rafel Balagué, han visitat l'Espai Jove i han constatat el desenvolupament d'aquesta acció del Carnet Jove que, per primera vegada, es fa descentralitzada com a clara aposta pel territori i per promoure la participació de joves d'arreu del país.