10/19/2020

19 joves de les Terres de l'Ebre participen demà al Maset Espai Jove de La Ràpita al càsting per formar part de la nova campanya del Carnet Jove 2021


El Carnet Jove farà demà dimarts l'últim dels cinc càstings presencials arreu de Catalunya per escollir un total de 30 nois i noies que formaran part de la campanya de promoció del carnet pel proper any 2021.

Al llarg del dia hi ha citats al Maset Espai Jove de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) un total de 19 nois i noies d'entre 12 i 31 anys i procedents de diferents poblacions de les Terres de l'Ebre que van resultar seleccionats/des d'entre els 1.643 aspirants catalans/es que van participar en un vídeo-càsting el mes passat.

Els participants acudiran al Maset Espai Jove amb cita prèvia i atenent a totes les mesures de prevenció del contagi de la Covid-19. Així, mai coincidirà més d'un jove a les proves, sinó que el participant entrarà quan l'anterior ja hagi sortit. Un cop a dins, un equip audiovisual de l'agència de publicitat Caldas Naya i de la productora Edu Pérez Càsting els farà diferents proves de posada en escena davant les càmeres.

Els mitjans de comunicació interessats en prendre imatges del càsting ho podran fer entre les 12.30 i les 13.30 hores. Així mateix, el coordinador de Joventut a les Terres de l'Ebre, Joan Barberà, i el regidor de Joventut i Identitat de Sant Carles de la Ràpita, Rafel Balagué, atendran els mitjans per explicar aquesta acció del Carnet Jove, que per primera vegada es fa descentralitzada com a clara aposta pel territori i promoure la participació de joves d'arreu del país.