9/14/2020

Oli solidari, nou projecte de la Cooperativa Falset Marçà


Oli solidari: aquest  és el nou projecte de la Cooperativa Falset Marçà en el que tenim el plaer de participar. L'oli Ètim serà també oli d'engranatge per al Quiròfan de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia pel Mount Meru Hospital - Arusha.

Amb la compra d'aquest oli solidari, participaràs també en la construcció d'esperança, salut, benestar i solidaritat. L'oli va presentat en una botella de 75cl. i té un preu de 10€.

Disponible a les agrobotigues de Falset i Marçà i a la nostra botiga online. https://www.etim.cat/ca/noticia/oli-de-tanzania

Kili Clinicians és una associació de professionals de la salut que té com objectiu oferir suport assistencial, docent i investigador al nord de Tanzània. Des de 2009 estem vinculats amb la Kilimanjaro Christian Medical University College i el Kilimanjaro Christian Medical Centre - Moshi.

El nostre oli d'oliva verge extra és un imprescindible de la dieta mediterrània i de l'alimentació sana sense fer cap renúncia als plaers culinaris. El zel en la recol·lecció de l'oliva arbequina i un procés d'elaboració ràpid, alhora que respectuós amb el fruit, ens permeten posar a les vostres taules un oli verge extra excepcional, brillant, fresc i afruitat.