9/20/2020

Èxit de la jornades organitzades pel Consell Comarcal de la Terra Alta per donar a conèixer la comarca a professionals del turisme

Les jornades que el Consell Comarcal de la Terra Alta ha organitzat per donar a conèixer la comarca a professionals del turisme vinguts de diversos punts del país han despertat molt interès entre els assistents, els quals han destacat i elogiat les possibilitats que ofereix el territori. Entre ahir i avui –17 i 18 de setembre– un grup de guies oficials i representants d'agències de viatges està visitant els actius turístics més importants de la Terra Alta per, a posteriori, poder-los incloure i explicar entre les propostes que ofereixen des de les seves respectives empreses.

La iniciativa, de l'àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Terra Alta, pretén donar a conèixer la comarca, reactivar el turisme i proporcionar una experiència el més fructífera possible per atreure visitants i mostrar els productes terraltins. La intenció d'aquesta experiència, a més, és la de donar valor i visibilitat al territori com un destí turístic ideal per viure experiències en família, amb amics i amb la parella, ja que la Terra Alta és un destí turístic per a tothom amb possibilitats infinites, un paradís rural.

Les jornades d'aquesta sortida turística que ofereix el Consell Comarcal als professionals del turisme se centren en l'esport i la cultura del cicloturisme, la memòria històrica i la Batalla de l'Ebre. També es fixen en la cultura i el patrimoni, així com en la tradició del vi i l'oli, i la tradició rural de la Terra Alta. Per aquest motiu, quan finalitzin aquesta tarda, hauran visitat la Via Verda, el Poble Vell de Corbera d'Ebre i el Centre d'Interpretació 115 dies, entre altres ubicacions. També hauran participat en experiències oleoturístiques, hauran descobert la Catedral del  Vi del Pinell de Brai i hauran realitzat diferents recorreguts pel nucli de Batea i els espais Picassians d'Horta de Sant Joan i l'Ecomuseu.