9/29/2020

ELS SOCIALISTES EBRENCS DENUNCIEN LA MALA GESTIÓ DE LA GENERALITAT AMB ELS AJUTSDELS AIGUATS DEL 2018

Fa pocs mesos el Parlament de Catalunya va aprovar una proposta de Resolució, a instància del Grup Parlamentari Socialista, instant al Govern a fer efectiu el pagament dels ajuts que corresponen als municipis afectats pels aiguats de l'octubre de 2018, diners que va transferir el Govern d'Espanya a la Generalitat  el desembre de 2019. La mateixa resolució demanava a la Generalitat que complementés amb fons propis el 50% restant.

Lamentem que els fons proveïts amb la transferència que va fer l'Estat, corresponent al 50% de l'import dels danys, no s'hagi exhaurit totalment, aquest fet comporta que els fons no gastats s'hagin de retornar, i no ens podem permetre perdre més recursos. Demanem al Govern de la Generalitat que rectifiqui la seva postura, i que tal com reclamava la resolució aprovada el 13 de juliol, faci efectiu el pagament dels ajuts, a cada municipi afectat pels aiguats, amb l'import inicialment previst en el Conveni signat amb el Govern d'Espanya i que es complementi amb fons propis el 50% restant.

Reiterem un cop més el fet que la Generalitat ens menysté com a territori, i aquest fet no fa més que corroborar un cop més la desídia que estem patint les Terres de l'Ebre durant l'última dècada.

http://terresebre.socialistes.cat/ca/noticia/els-socialistes-ebrencs-denuncien-la-mala-gestio-de-la-generalitat-amb-els-ajuts-dels-aiguats