9/17/2020

El Consell Comarcal de la TerraAlta estrena vehicle de transport adaptat pels usuaris de la comarca del centreJeroni de Moragas

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha posat a disposició dels usuaris de la comarca que es desplacen periòdicament al centre Jeroni de Moragas de Móra d'Ebre un nou vehicle de transport adaptat. Es tracta d'un autobús de 20 places (19 + 1 pel conductor) amb totes les prestacions que requereix el servei i que es pot adaptar, en el cas que fos necessari, per a usuaris amb discapacitat física. Els usuaris l'han estrenat per sorpresa avui dijous i s'han mostrat molt contents per poder utilitzar aquest vehicle, adequat a les seves necessitats de desplaçament.

Des de l'inici de la legislatura, garantir aquest servei de desplaçament amb un transport adequat ha estat una prioritat per a l'actual govern de l'ens comarcal ja que el que efectuava aquests viatges fins a data d'avui necessitava ser substituït de forma urgent. El vehicle s'ha cofinançat de manera conjunta amb la Diputació de Tarragona després d'haver trobat una  via de finançament alternativa a la subvenció que es va deixar perdre l'anterior legislatura. "Estem contents de poder disposar d'un vehicle adaptat a les necessitats dels usuaris del Jeroni de Moragas. Des de l'equip de govern tenim una clara voluntat d'acostar els serveis socials a la gent de la comarca i amb el transport adaptat hi havia una mancança evident que calia reparar", afirma Neus Sanromà, presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta.

Aquest servei transporta els usuaris de la Terra Alta al centre de dia de teràpia ocupacional per a persones amb discapacitat intel·lectual i centre de dia ocupacional d'inserció ubicat a la Ribera d'Ebre, que és el centre de referència per a les persones de la nostra comarca que necessitin aquests serveis.