9/11/2020

El Consell Comarcal de la Terra Alta afavoreix l’accessibilitat en autobús a l’Escola Agrària de Gandesa

El Consell Comarcal de la Terra Alta amb l'ajuda i el suport de l'Escola de Capacitació Agrària (ECA) de Gandesa ha aconseguit que es  millori el servei de transport entre les comarques de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre amb la implantació de dues noves expedicions que uniran diàriament en autobús Gandesa i Móra d'Ebre. La línia L-1533, que es posarà en funcionament el proper dilluns, 14 de setembre, es converteix en un servei elemental per facilitar l'arribada a l'ECA de Gandesa de nous alumnes provinents de la Ribera d'Ebre que, fins ara, havien de seguir aquests estudis en escoles ubicades fora de les Terres de l'Ebre.

Els horaris d'aquesta línia de bus fan que la primera expedició possibiliti l'arribada a l'Escola Agrària ja que surt de Móra d'Ebre a les 8.25h i arriba a Gandesa a les 9.05h. La tornada cap a Móra d'Ebre, a les 9.30h, permet l'enllaç amb l'expedició que ve del Pinell de Brai i que arriba a Gandesa a les 9.20h.

La iniciativa del Consell Comarcal de la Terra Alta suposarà un benefici per a l'Escola de Gandesa, que podrà créixer en alumnes, i també per a la comarca.