9/17/2020

Canal Terres de l’Ebre comença a emetre en HD

Canal Terres de l'Ebre ha començat aquest dilluns 14 de setembre les seues emissions en HD. La TV líder d'audiència a les Terres de l'Ebre és la primera televisió local del territori que ha fet el pas a l'Alta Definició, i també, una de les primeres televisions locals de tot Catalunya.

Amb aquest canvi, s'aconsegueix una important millora en la qualitat d'imatge i so, i s'iguala amb la resta de cadenes estatals i autonòmiques que ja fa anys emeten amb aquesta definició.

Per sintonitzar l'emissió en HD, els teleespectadors no hauran de fer res, ja que els televisors intel·ligents Smart TV detectaran el nou senyal i l'aplicaran de forma automàtica. Les que no ho siguin, no podran veure la imatge i caldrà connectar a la televisió un descodificador HD per poder veure Canal Terres de l'Ebre i la resta de canals que emeten en Alta Definició.

Canal Terres de l'Ebre ja porta més d'un any treballant en HD i va ser pionera i capdavantera en l'ús d'aquesta tecnologia a la televisió local, adaptant tant la realització com la gravació de programes, reportatges i especials en aquesta qualitat. Ara, per fi, els teleespectadors podran gaudir de la seua programació en aquest format.

La majoria de canals estatals i autonòmics han anat fent el canvi a HD ja que a 1 de gener de 2023 totes les emissions en TDT hauran de ser ja en Alta Definició.