8/31/2020

Enric Panisello i la projecció de “Barcelona, nit d’estiu” clouen les nits de cinema a la fresca del cicle Tortosa Viu l’Estiu

Tortosa va cloure les seves nits de cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula "Barcelona, nit d'estiu" a la Plaça de l'Absis. Abans, però, el cantautor tortosí, Enric Panisello, va fer un concert en format acústic en el qual presentà també el seu primer treball discogràfic, "Un ebrenc per a l'eternitat", que properament es presentarà a la ciutat.


El concert s'emmarcava dintre del cicle Tortosa Viu l'Estiu que ha impulsat la regidoria de cultura de l'Ajuntament de Tortosa per tal de buscar una alternativa que dinamitzés el sector cultural, turístic, gastronòmic i d'oci de la ciutat després de ser un dels més grans damnificats per la crisi derivada de la pandèmia.

Amb incertesa fins al darrer moment a causa dels rebrots de les últimes setmanes, el festival ha donat veu a diferents grups de música i cantautors locals que han reivindicat que l'ocasió de poder actuar en espais i equipaments de la ciutat no sigui només una alternativa per a casos de crisi, sinó que es mantingui més enllà de la pandèmia. I és que, el regidor de cultura, Enric Roig, també ha fet expressa la seva voluntat de mantenir aquest tipus d'oferta cultural a la ciutat arran de la gran acollida que ha tingut.

Amb aforament limitat, mascaretes, hidrogel i distàncies de seguretat, però amb la posada en escena més impecable que mai, els escenaris del pati del Museu de Tortosa, de la Plaça de l'Absis o del Parc Municipal han acollit els diferents actes del cicle Tortosa Viu l'Estiu que posarà el seu punt i final definitiu amb l'actuació de Lo Planter aquest cap de setmana.Tortosa, Terres de l'Ebre, 28 d'agost de 2020Redactat per: Irene López