7/30/2020

Presentació de l'Associació Lo Rebost Ecològic de les Terres de l'Ebre

L'Associació Lo Rebost Ecològic de les Terres de l'Ebre es donarà a conèixer aquest dijous, 30 de juliol, a les 18 h, en un acte de presentació que servirà per posar en valor el producte ecològic i de proximitat de les Terres de l'Ebre.

Lo Rebost és una Associació creada per a donar visibilitat, promocionar i difondre la producció en ecològic dels productors de les Terres de l'Ebre a través dels espais de restauració del territori. L'Associació vol ajudar a posicionar les Terres de l'Ebre com un indret de referència per al turisme gastronòmic en clau ecoturista. També vol ser una eina de coneixement i d'interrelació entre els seus membres principals: productors/elaboradors, restauradors i consumidors.

L'acte servirà per presentar la Junta de l'Associació i explicar-ne els objectius generals i immediats. També la proposta per a aquesta tardor d'iniciar l'oferta de menús eco amb productes locals als espais de restauració, anomenada "Tardor eco a les Terres de l'Ebre". Es farà una degustació a càrrec d'Albert Guzmán, que serà exemple dels menús que s'oferiran a la tardor i dels criteris que seguiran els espais de restauració de Lo Rebost.

Assistiran a la presentació el director dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a les Terres de l'Ebre, Jesús Gómez, el director de l'IDECE, Albert Salvadó, i membres i representants de la nova Associació.