6/05/2020

El Consell Comarcal de laTerra Alta reprèn l’activitat presencial a partir del 8 de juny

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha posat en marxa un pla de desconfinament que permetrà que els treballadors de totes les àrees reprenguin l'activitat presencial a les oficines de l'ens comarcal tots els dies de la setmana a partir del dilluns 8 de juny. La represa de l'activitat a les oficines del Consell Comarcal farà que s'activin les atencions presencials mitjançant cita prèvia, així com les permanències de serveis socials als pobles i el dispositiu Eixam. El registre d'entrada es tornarà a obrir en horari de 9h a 14h també tots els dies de la setmana.

El pla de desconfinament gradual del Consell Comarcal de la Terra Alta preveu que les dues properes setmanes –del 8 al 12 de juny i del 15 al 19 de juny– els treballadors facin torns per anar a treballar per iniciar la desescalada amb només una persona a cada despatx treballant de forma presencial. Si tot evoluciona de forma correcta, es preveu que la setmana del 22 de juny tothom –a excepció del personal de risc– s'incorpori al seu lloc de treball compartint despatx amb la persona assignada com a companya i sempre mantenint les mesures de seguretat. El personal de risc es mantindrà, però, fent feines de teletreball des de casa. De totes maneres, des del passat 11 de maig, les persones que per la seva activitat no podien fer teletreball van reprendre les tasques que desenvolupen al Consell Comarcal prenent totes les mesures de seguretat indicades per la conselleria de Salut.

Els espais destinats a l'atenció a l'usuari en aquest pla de desconfinament estaran dotats de totes les mesures de protecció necessàries. Recordem que només s'atendrà presencialment si abans s'ha sol·licitat cita prèvia i amb una sola persona dins de la recepció. A més, els espais on s'hauran atès usuaris o fet reunions seran constantment desinfectants cada vegada que s'hi acabi l'atenció o la reunió.

Aquest pla de desconfinament té en compte les càrregues familiars i la conciliació familiar pel que fa aquelles persones que tenen fills a casa i no tenen alternatives per deixar-los amb ningú o que tenen gent gran a casa i no tenen possibilitat de dur-los al centre de dia. En aquests casos les pautes indicades es resoldran cas per cas de manera individual.

Des del Consell Comarcal de la Terra Alta seguim treballant per oferir-vos la millor atenció de la manera més segura possible donades les circumstàncies actuals.