5/29/2020

El PSC EXIGEIX EXPLICACIONS CONVINCENTS DAVANT DEL DESGAVELL DE XIFRES DE CASOS POSITIUS PEL CORONAVIRUS

La setmana passada el departament de salut a les Terres de l'Ebre ens oferia un espectacle lamentable, on de sobte d'un dia a l'altre, del dia 18 al dia 19 de maig  apareixien 91 casos positius més de coronavirus. Sense donar cap mena d'explicació perquè realment això no havia succeït i que, presumiblement i de manera aleatòria, anaven repartint pel territori aquests nous casos.

Es veu que no en teníem prou, i avui ens han ofert un altre nou episodi de descontrol de dades. Hem passat d'haver-se registrat 324 casos positius confirmats aquest dimarts passat, dia 26 de maig, a tenir-ne 322 casos positius el dimecres, és a dir  2 casos confirmats menys d'un dia a l'altre, segons dades del mateix departament de salut, així com lamentablement s'ha registrat un altre mort, després de dies sense tenir-ne cap.

Presumiblement aquestes dades deuen ser polítiques, arran de les declaracions de la Consellera Alba Verges la setmana passada " Quien sabe lo que pasa en Catalunya somos nosotros". Més aviat  el que es fa aquí a Catalunya és manipular-les, tal com ens van transmetent la informació.

 "A la vista d'aquestes dades ja no és que no solament no ens  fiem nosaltres del departament de salut, sinó que crec que ningú se'ls creu, com vam veure la setmana passada en declaracions dels socis de govern. Exigim no solament explicacions sinó responsabilitats als gestors. La ciutadania es mereix certeses i transparència, no podem continuar així". Ha afirmat Manel de la Vega 1r. Secretari PSC Terres de l'Ebre.