4/16/2020

La Ribera d’Ebre i la Terra Alta preparen un protocol per abordar les violències sexuals en espais d’oci

Les Oficines Joves inicien una enquesta per recollir informació sobre les experiències i les opinions dels joves i així per a poder construir un protocol adaptat a la realitat del territori.

La Direcció General de Joventut, a través de la Coordinació de Joventut a Terres de l'Ebre i l'entitat Noctàmbul@s i les Oficines Joves del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta han començat a treballar en l'elaboració del Protocol d'abordatge de les violències sexuals a espais d'oci.

La primera fase de l'elaboració d'aquest protocol consisteix en una enquesta anònima que poden respondre totes les persones de 15 anys o més i que tinguin algun tipus de vincle —laboral, d'estudis, de residència o origen— amb la comarca de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta. L'enquesta es pot contestar a través d'aquests enllaços:

Ribera d'Ebre: https://forms.gle/19jTAZ3xamN31CkQ8 i es dinamitzarà a la pàgina de Facebook de Ribera d'Ebre i al perfil l'Instagram (@joventutriberadebre).
Terra Alta: https://forms.gle/BL4q11qC8Qe6FwjF6 i es dinamitzarà a la pàgina de Facebook de la Terra Alta i al perfil d'Instagram (@ojterraalta).

L'objectiu és recollir informació sobre les experiències, les percepcions i les opinions de la població per tal de poder construir un protocol adaptat a la realitat d'ambdós territoris. El termini de respondre l'enquesta és fins al 17 de maig de 2020. Per a més informació sobre les activitats relacionades amb l'elaboració del Protocol, podeu enviar un correu electrònic a puntjove@riberaebre.org o msampe@joveterraalta.org.