3/24/2020

Noves mesures de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre en els diferents serveis que s’implantaran a partir del dimecres 25 de març

Per tal de fer front a la situació generada per l'evolució del coronavirus SARS –Cov-2 continuem adoptant mesures d'organització per poder assumir la demanda creixent d'atenció i el tractament adequat dels casos i, alhora, preservar la salut dels professionals i garantir els torns circuits diferenciats de patologia respiratòria.

Es mantenen les mesures anunciades fins al moment i a més cal afegir que a partir del demà dimecres, 25 de març s'implementen:

Es tanca el CAP de Sant Jaume d'Enveja i l'atenció se centralitzarà al CAP de Deltebre previ contacte telefònic 977 48 96 91. Es garantiran totes les demandes que siguin inajornablesEs tanca el CAP del Perelló i l'atenció se centralitzarà al CAP de l'Ametlla de Mar previ contacte telefònic 977 49 35 14. Es garantiran totes les demandes que siguin inajornablesUs recordem la importància d'evitar en la mesura del possible desplaçar-vos al vostre centre sanitari i us recomanem que abans contacteu telefònicament. Igualment, us demanem que feu un ús responsable de tots els serveis d'urgències.

Des de la Regió Sanitària Terres de l'Ebre es recorda que si s'ha de fer qualsevol consulta mèdica, a més del 061 sempre podeu trucar al vostre centre d'atenció primària de referència i a Atenció del Ciutadà de la regió sanitària terres de l'Ebre al telèfon 977 44 81 70. Informar-vos que teniu a la vostra disposició l'adreça electrònica mailto:atencioalciutada.rste@catsalut.cat que està operativa 7x24 i es contesta abans de 24h.

Per a emergències important trucar al 112.

Per a informació o dubte per contactar amb la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre podeu trucar al telèfon 977 70 43 81.

A més informem que si necessiteu contactar tant amb el vostre CAP com amb l'Hospital Verge de la Cinta per tràmits, gestions, dubtes, anul·lacions o informació podeu fer-ho també a qualsevol hora a: http://www.icsebre.cat/wg/contacta i us donaran resposta en menys de 24 hores.

Un cop més agraïm la col·laboració i comprensió de tota la ciutadania per fer possible que mantinguem els serveis assistencials al nostre territori.