3/10/2020

Motors a fons durant el cap de setmana a Tortosa

El calendari firal de la ciutat s'ha tornat a ampliar per incorporar a partir d'ara una nova cita, la del Motor Show Tortosa, una trobada de cotxes tunejats procedents d'arreu de l'Estat espanyol. Aquesta iniciativa ha nascut després de l'èxit aconseguit l'any passat amb una trobada que va organitzar l'associació Black Diamond, de les Terres de l'Ebre i s'han afegit el departament de Fires i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tortosa.

El seu organitzador, Carlos Andreu, ha explicat que amb aquest esdeveniment "s'ha volgut aplegar al màxim nombre possible d'amants del motor per tal de donar a conèixer aquesta afició" perquè "és positiu per a la ciutat que surtin més iniciatives per a la gent jove".

La trobada ha tingut una molt bona acollida i ha aplegat prop de 200 cotxes túnings, alguns d'ells, com els de l'escuderia Full Gas, de competició.

Els vehicles han estat estacionats, igual que es fa amb l'EbreOkasió, a l'interior del Pavelló Firal de Remolins, on els visitants els han pogut anar a visitar. Al pavelló també hi havia diverses paradetes de marxandatge específic per als cotxes com enganxines, clauers, altaveus... i una carpa de Full Gas on feien demostracions de reparació de motors i canvis de rodes o llantes.

Al llarg del cap de setmana es van realitzar diverses proves com el drífting, que consisteix en preparar un circuit tancat per als vehicles de competició i fer-los derrapar i fer virolles. Guanyava aquell vehicle que era més precís. Ahir al vespre es va fer també una prova de llums i una rua pels carrers de la ciutat.

Aquest matí s'ha fet la darrera de les proves, la de la sonometria dels altaveus dels vehicles, en la qual es mesuraven els decibels i guanyava el més sorollós de tots. Aquesta tarda està previst que es faci el lliurament de premis als participants.

A més, a l'exterior del recinte també s'ha habilitat un servei de barra, food-trucks i atraccions infantils per als participants i les seves famílies i també per als visitants.

Andreu ha volgut recordar també que "s'intentarà que els moments de més soroll tinguin lloc en franges horàries matinals i intentarem respectar al màxim el descans dels veïns de la zona".

 

 

Tortosa, Terres de l'Ebre, 8 de març de 2020

 

Redactat per: Irene López