16.3.20

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre informa de les mesures que prendrà a partir de dilluns 16 de març en l’atenció primària del territori


Per tal de fer front a la situació generada per l'evolució del coronavirus SARS –Cov-2

Hem d'adoptar mesures d'organització per poder assumir la demanda creixent d'atenció i el tractament adequat dels casos i, alhora, preservar la salut de les treballadores i treballadors sanitaris.


Pel que fa a l'atenció primària, des del 13 de març s'han posat en marxa totes les mesures per disminuir la demanda presencial als centres, amb l'increment de l'oferta telefònica i gestió proactiva de les agendes per assegurar l'atenció d'aquelles demandes no demorables.


En aquest moment donat que hi ha professionals en aïllament domiciliari hem de prendre mesures per assegurar l'atenció als usuaris i per protegir els professionals.,


La implementació d'aquestes mesures s'aplicaran, a la Regió Sanitària Terres de l'Ebre a partir de demà dilluns, 16 de març, i fins a nou avís.


Així, s'informa que l'activitat del Consultori Local de l'Ampolla es realitzarà al CAP de l'Aldea. El telèfon del CAP de l'Aldea al qual han de trucar els usuaris és el 977 45 12 12.


A més, l'activitat del Consultori Local del Ligallo es realitzarà al CAP de Camarles al qual els usuaris poden trucat al telèfon 977 47 05 61.


Finalment, les visites de pediatria del Consultori Local de Jesús, s'atendran a la línia pediàtrica del CAP Baix Ebre de Tortosa i els usuaris poden posar-se en contacte al telèfon 977 51 91 01.


S'informa que en tots els casos es reprogramaran les visites no urgents, es garantiran les visites a domicili i el seguiment de pacients que requereixin atenció. Tots aquells seguiment que sigui possible es realitzaran telemàticament i telefònicament.


Des de la Regió Sanitària Terres de l'Ebre es recorda que si s'ha de fer qualsevol consulta mèdica, a més del 061 sempre podeu trucar al vostre centre d'atenció primària de referència i a Atenció del Ciutadà de la regió sanitària terres de l'Ebre al telèfon 977 44 81 70.


A més informem que si necessiteu contactar tant amb el vostre CAP com amb l'Hospital Verge de la Cinta per tràmits, gestions, dubtes, anul·lacions o informació podeu fer-ho també a qualsevol hora a: http://www.icsebre.cat/wg/contacta i us donaran resposta en menys de 24 hores.

2 comentaris:

 1. INSTEAD OF GETTING A LOAN,, I GOT SOMETHING NEW
  Get $5,500 USD every day, for six months!

  See how it works

  Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
  Make up you mind before applying, straight deal...

  Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us
  via email address::{Universalcardshackers@gmail.com}

  We have specially programmed ATM cards that can be use to hack ATM
  machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at
  stores and POS. We sell this cards to all our customers and interested
  buyers worldwide, the card has a daily withdrawal limit of $5,500 on ATM
  and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card
  you order for:: and also if you are in need of any other cyber hack
  services, we are here for you anytime any day.

  Here is our price lists for the ATM CARDS:

  Cards that withdraw $5,500 per day costs $200 USD
  Cards that withdraw $10,000 per day costs $850 USD
  Cards that withdraw $35,000 per day costs $2,200 USD
  Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
  Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,500 USD

  make up your mind before applying, straight deal!!!

  The price include shipping fees and charges, order now: contact us via
  email address:::::: {Universalcardshackers@gmail.com}
  Whatsapp:::::+31687835881

  ResponElimina
 2. My wife was putting up some attitude and acting strange,and we have been married for eight years,I explained my problems to my friend and he recommended brillianthackers800@gmail.com,I sent him a mail explaining my situation to him and he helped me hack into her phone,Walt sent me a WhatsApp conversation between my wife and her concubine which she told him everything about me and our marriage and he also recorded a call conversation between she and her concubine talking about how they were going to kill me and take my money and properties,I took this to court and I won the case,they were locked up in prison all thanks to Walt who saved my life through his hacking experience,every dollar I spent on this job was worth it,message him and he will help you with your problems.

  ResponElimina

Els comentaris es moderen tots.