3/25/2020

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d'un camió va morir ahir a la nit en una sortida de via a l'AP-7 a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre)

Amb aquesta víctima, són 26 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals). 

DIA: Dimarts, 24 de març de 2020
HORA D'AVÍS: 21.16 h
VIA: AP-7 al punt quilomètric 291,5 a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre)

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la nit hi va haver un sinistre de trànsit al punt quilomètric 291,5 de l'AP-7 a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre) en direcció València. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident a les 21.16 h.

Per causes que encara s'estan investigant, un camió va sortir de via i va caure per un terraplè. Com a conseqüència de l'accident, va morir el conductor del camió, de 63 anys i veí d'Almeria.

Arran de la incidència, es van activar set patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.