3/09/2020

El RiberaMusicFestival, tanca l’edició del 2019 amb l’entrega dels diners recaptats


El RiberaMusicFestival, tanca l'edició del 2019 amb l'entrega dels diners recaptats als Ajuntaments de Flix i La Torre de l'Espanyol.

Gràcies a la solidaritat dels assistents, el RiberaMusicFestival va recaptar 1.452 € que és destinaran als afectats per l'incendi del nord de la Ribera d'Ebre de l'estiu de l'any passat. 

El 30 d'agost de 2019, al Poliesportiu Municipal Antoni Mateu de Móra la Nova, i gràcies a l'actuació desinteressada de 7 Dj's i al treball organitzatiu tutelat per joves de la nostra comarca, és va realitzar la 1ª edició de la FESTA JOVE SOLIDARIA RiberaMusicFestival.

En aquesta primera edició de la Festival, van assistir 484 persones, i es van recaptar 1.452 € que s'han entregat íntegrament als Ajuntaments de Flix (1.000 €) i La Torres de l'Espanyol (452 €).

La idea del RiberaMusicFestival va sorgir uns dies després de l'incendi de l'estiu de 2019, que va afectar diversos municipis de la Ribera d'Ebre, i els Socialistes de la Ribera, juntament amb les JSC i un grup de joves de la comarca, van decidir organitzar el Festival.

Aquest Festival no hauria estat possible sense el suport rebut per part d'entitats locals, l'Ajuntament de Móra la Nova, i sobretot, dels DJ's que gratuïtament van actuar a la festa jove.

Al dany mediambiental causat per l'incendi, se sumen les despeses per reparar els camins, reparar les infraestructures afectades i intentar reconstruir el paisatge. "Per això és importat que no parin les mostres de solidaritat", ha explicat Carlos Trinchan, portaveu dels Socialistes de la Ribera, que ha destacat la voluntat de seguir realitzant aquest Festival en pròximes edicions.