3/07/2020

El conseller El Homrani presenta a Gandesa un acord amb el Consell Comarcal de la Terra Alta per impulsar un pla pilot d''envelliment km 0' a la comarca

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, visita avui 7 de març, les comarques del Baix Ebre, la Terra Alta i el Montsià, amb el següent programa:

A les 9.45 hores participarà en la inauguració de la jornada "Nova ruralitat, joves i desenvolupament del pobles", que tindrà lloc al Casal Municipal de Paüls (c. de la Carretera, 12), al Baix Ebre. La jornada, organitzada pel nostre Departament conjuntament amb Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, tractarà sobre l'arrelament i la nova ruralitat i com plantejar accions que ajudin a pal·liar el despoblament i l'envelliment dels pobles.

Posteriorment, a les 10.15 hores, el conseller, juntament amb l'alcalde de Paüls, Enric Adell, es traslladarà a l'Ajuntament per signar en el llibre d'honor.

A les 11 hores, El Homrani arribarà a l'Ajuntament de Gandesa (Terra Alta), on signarà també en el llibre d'honor acompanyat per l'alcalde, Carles Luz.

Posteriorment es dirigirà al Consell Comarcal de la Terra Alta (c. de Povet de la Plana, 4), on a les 11.30 està previst l'acte de signatura de l'acord entre el nostre Departament i el Consell Comarcal per impulsar un pla pilot de foment de l'envelliment km 0 a la comarca. Després de la signatura, el conseller Chakir el Homrani i la presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà, atendran els mitjans de comunicació.

El Homrani continuarà la seva visita a Alcanar (Montsià), on està previst que arribi a les 13 hores a l'Ajuntament. Juntament amb l'alcalde, Joan Roig, es traslladarà a la Cisterna del Vall d'Alcanar per intervenir en la cloenda de la taula rodona "Dones i bandes de música". Posteriorment signarà en el llibre d'honor de l'Ajuntament.