3/21/2020

Comunicat de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre en relació a les mascaretes de roba que es cusen a casa

En relació a les mascaretes de roba que de forma altruista estan cosint des de diferents punts del territori, la Regió Sanitària Terres de l'Ebre vol informar sobre diferents aspectes:

· En primer lloc agraïm la solidaritat de totes les persones que tenen propostes en aquests moments.

· Informem que les mascaretes que es poden fabricar a casa, mitjançant roba de cotó, no són vàlides per a l'ús sanitari.

· Aquestes mascaretes poden ser utilitzades a títol individual per a realitzar trajectes curts, sempre a títol individual i no com a prescripció mèdica.

· Demanem que aquelles persones que les estan elaborant no ho facin en grup i se segueixin les indicacions de confinament que s'han establert fins el moment. És important no moure'ns de casa si no és pe raons imprescindibles.

· Insistim en mesures de prevenció i protecció individual com el rentat de mans de forma habitual i repetida durant el dia.

· Finalment, us recordem que per qualsevol iniciativa de donacions de material o altres podeu omplir el qüestionari  (http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/campanya-jo-actuo/formulari/)