2/15/2020

Presentació de ‘LaMaleta Lila’, projecte de sensibilització social sobre la igualtat i la lluitacontra la violència de gènere

El Consell Comarcal de la Terra Alta us convoca a la roda de premsa que tindrà lloc el proper dilluns 17 de febrer a les 18 hores la seu del Consell Comarcal (C/ Povet de la Plana, 4) per donar a conèixer el projecte La Maleta Lila, que es presenta amb el lema 'Trenquem silencis'.

La Maleta Lila sorgeix amb l'objectiu de sensibilitzar a la població en general i en especial els infants i persones joves sobre la importància de la igualtat, la no discriminació i la lluita contra la violència i altres temes vinculats. S'adreça a tot l'alumnat i a totes les persones adultes de la Terra Alta i, mitjançant la lectura i el joc, vol fer reflexionar i debatre conjuntament qüestions com els rols de gènere, la violència masclista i l'abús sexual, entre d'altres.

La Maleta Lila és un projecte del Consell Comarcal de la Terra Alta a través del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i compta amb la col·laboració del Servei Educatiu Terra Alta del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. La iniciativa està finançada per l'Institut Català de les Dones, a través de la Secretaria d'Estat d'Igualtat del Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, dins el Pacte d'Estat contra la violència masclista.