2/06/2020

Manel de la Vega serà Vicepresident 1r de la Comissió Ciència, Innovació i Universitats


Manel de la Vega serà Vicepresident 1r de la Comissió Ciència, Innovació i Universitats del Senat; portaveu de Pesca, de la Comissió d'Agricultura, Pesca i Alimentació; Portaveu d'FP de la Comissió d'Educació i FP; i vocal de la Comissió Mixta d'Adiccions.

De la Vega estarà a tres Comissions al Senat i una mixta Congrés i Senat, que aquesta mateixa setmana ja s'han constituït. Aquestes designacions permetran al senador Manel de la Vega, treballar i incidir en temes importants per a les Terres de l'Ebre, com són els sectors agrícola, pesquer i l'aqüicultura; on el port pesquer de Sant Carles de la Ràpita és troba entre un dels més importants del Mediterrani. A més de poder treballar en temes com l'educació, la Formació Professional i les Universitats, sector que coneix de primera mà, a l'haver exercit professionalment en el mateix.

Després de conèixer aquests nomenaments Manel de la Vega ha dit: "Per mi és un repte poder treballar en aquestes comissions, que considero estratègiques per a les Terres de l'Ebre; hi ha moltes problemàtiques que haurem d'afrontar durant els pròxims anys". El treball en comissions permet aprofundir en els temes que es tracten abans de portar-los a la seva aprovació definitiva al Ple. El Senat és una cambra de 2a lectura, i per tant permet entrar més en el detall dels temes. "Vull escoltar als agricultors, pescadors i aqüicultors del territori, i poder traslladar les seves inquietuds i necessitats al Senat" ha anunciat el senador de la Vega.

La seva experiència com a professor de secundària i professor de la URV, faran que pugui aportar la seva visió com a professional del tema, a les comissions d'Educació i FP i Ciència, Innovació i Universitats. "Cal impulsar la formació dual i la reforma de la última llei educativa del PP" ha reblat de la Vega.