1/14/2020

Teresa Jordà presideix la reunió de les dues comunitats de Regants de l'Ebre

La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, es reunirà demà dimecres, 15 de gener, amb representants de la Comunitat de Regants Sindicat Agrícola de l'Ebre que gestiona l'hemidelta esquerre i de la Comunitat de Regants del Canal de la Dret de l'Ebre que gestiona l'hemidelta dret.

Entre altres temes, durant la trobada es parlarà sobre els creixements de les algues a les parets dels canals, els tractaments fitosanitaris i la lluita contra el cargol poma. També es plantejarà la proposta d'elaboració i desenvolupament d'un pla de gestió de l'aigua dolça per al delta de l'Ebre.

La consellera estarà acompanyada de la directora general d'Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes, del director general de Desenvolupament Rural, Oriol Anson, i del director dels Serveis Territorials d'Agricultura a les Terres de l'Ebre, Ferran Grau.

La consellera Jordà atendrà els mitjans de comunicació en finalitzar la reunió cap a les 18 h. Els mitjans gràfics que vulguin prendre imatges de la trobada, ho podran fer a les 17.45 h.