1/12/2020

MagTxema porta la seva màgia a Amposta amb l’espectacle “The postman”

El grup Xarxa Amposta ha programat pel dissabte vinent, 18 de gener, a les 18.00 h al Teatre de la Lira Ampostina, l'espectacle del Mag Txema, "The postman".

Un espectacle de màgia teatralitzada, visual i creativa per a tots els públics, on la música, la participació dels assistents prendran protagonisme en una història que també barreja disciplines com el mim i el clown.

Txema és el mag més jove i amb més projecció internacional el país. Ha portat la seva màgia per més de quinze països i ha aconseguit diversos premis internacionals, entre els quals destaca "Els Anells d'Or de Suïssa". També ha participat a "Le Plus Grand Cabaret du Monde", el cabaret televisiu més important del món, protagonitzant el programa especial de cap d'any.

 

¨The postman" és l'únic carter que ha repartit cartes en més de vint països des cinc continents. Ha servit paquets a la Reina d'Anglaterra, al Sant Pare i a dos presidents de la Casablanca. Distribueix tot allò que té destinatari. Però ara al finalitzar el treball descobreix que té un paquet sense adreça ni remitent. No sap per a qui és. Decideix obrir-lo i descobrir què hi ha a dins. Ningú s'ho pot imaginar. Al final però trobarà el destinatari.

 

Les entrades es poden adquirir en línia a http://xarxaamposta.fila12.cat/ o a la taquilla el mateix dia de l'espectacle.

 

Els socis de La Xarxa i titulars del Carnet Jove es beneficiaran d'un descompte en la compra de l'entrada.

 

Web: http://www.txema-magic.com/espectaculo/the-postman/

 

Tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=Dj4MyxsTJiM&feature=emb_logo