1/22/2020

L'Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre publica un nou exemplar del seu butlletí informatiu, corresponent als projectes i activitats de l'any 2019

Ja està a disposició dels interessats un nou exemplar del 'Butlletí Informatiu de l'Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre (ACRE)', corresponent a les activitats desenvolupades pel centre durant l'any 2019. La publicació, la número 13 d'aquesta col·lecció, està formada per les seccions habituals, com són l'editorial, l'espai referent als principals ingressos i tractaments arxivístics portats a terme per l'ACRE, a més de les notícies i les activitats de difusió.

El 2019 ha estat un any en el qual l'Arxiu ha capitanejat projectes molt destacats, com ara el Cens de Fotografia de la Ribera d'Ebre o la captura dels tuits relacionats amb l'incendi de la Ribera d'Ebre; en què ha ingressat i tractat fons documentals amb un important valor social, entre els quals en destaquen alguns de fotogràfics; i en el què ha dut a terme un nombre important d'activitats de difusió. A més, ha mantingut una elevada xifra d'usuaris i de participants en les activitats que ha impulsat.

S'hi pot accedir a l'enllaç https://bit.ly/2NI9Y8U