1/31/2020

La consellera Àngels Chacón es reuneix amb els agents polítics i socials de la Terra Alta per abordar el futur de les energies renovables a la comarca


La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, es reunirà demà divendres, 31 de gener, amb representants dels agents polítics i socials de la Terra Alta per tal d'exposar-los el decret llei 16/2009, la nova normativa que regula la implantació d'instal·lacions eòliques i fotovoltaiques a Catalunya, i per demanar-los que participin en l'elaboració de la Llei de la Transició Energètica.

La reunió forma part de la visita que la consellera realitzarà durant tot el dia a la comarca. En primer lloc, Chacón visitarà l'empresa Freshly Cosmetics; acte seguit, es traslladarà a l'ajuntament de Gandesa, on es reunirà amb els regidors del consistori. Posteriorment, la consellera es desplaçarà al celler Edetària, i després mantindrà una trobada de treball amb empresaris de la demarcació. Després de dinar, se celebrarà la reunió sobre energies renovables amb agents polítics i socials.