1/13/2020

La Cambra de Comerç de Reus celebra una sessió itinerant del seu Comitè Executiu al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

La Cambra de Comerç de Reus celebrarà aquest dilluns una reunió del seu Comitè Executiu al Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre. Durant la mateixa, la presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, compartirà amb els membres del Comitè Executiu de la Cambra els eixos de les polítiques de promoció econòmica a la comarca per avaluar les línies de col·laboració entre els dos organismes.

Les sessions itinerants dels òrgans de govern de la Cambra de Comerç de Reus són una de les apostes d'aquesta nova etapa a l'ens i tenen com a objectiu apropar la Cambra al territori per tal d'identificar en quins àmbits pot contribuir més a posar el seu gra de sorra en el desenvolupament econòmic i la competitivitat de les empreses de cada àrea.

Abans de començar la sessió, la presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, i el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, atendran als mitjans de comunicació. Els mitjans gràfics podran enregistrar imatges del començament de la trobada.