1/15/2020

El Govern constitueix la Comissió Territorial País Viu a la Terra Alta per fomentar el creixement econòmic i millorar la qualitat de vida de la ciutadania

El secretari d'Administracions Locals i de Relacions amb l'Aran, Miquel Àngel Escobar, presidirà demà dijous 16 de gener a les 11:00 hores l'acte de constitució de la Comissió Territorial País Viu a la Terra Alta. La sessió constitutiva comptarà amb la participació del delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès; la presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà; alcaldes de la comarca i agents del territori.

El Departament de la Presidència, a través de la Secretaria d'Administracions Locals i Relacions amb l'Aran, ha dissenyat i impulsat l'Estratègia de Dinamització Territorial que té com a objectiu generar oportunitats a través de l'activitat econòmica de les comarques amb la implicació compartida de la Generalitat amb els ens locals i els actors privats i, d'aquesta manera, actuar contra les causes del despoblament i l'envelliment. L'estratègia busca transmetre l'aliança de treball bilateral entre el Govern i el territori.

La Terra Alta és la quarta comarca on el govern desplega l'Estratègia de Dinamització Territorial.