1/22/2020

El conseller El Homrani visita les Terres de l'Ebre i es reuneix amb alcaldes i presidents comarcals per valorar els efectes del temporal

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, visitarà demà les Terres de l'Ebre per conèixer de prop els efectes del temporal Glòria al territori. El conseller es reunirà amb els alcaldes de Caseres, Bot i Horta de Sant Joan, així com amb els presidents comarcals del Montsià i el Baix Ebre.

A les 11 hores el conseller, juntament amb la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, es reunirà amb l'alcalde de Caseres, Joan Manel Palau i, posteriorment, visitaran les zones afectades pel temporal. El conseller atendrà als mitjans just després de la reunió a l'Ajuntament.

Posteriorment, a les 12.15 hores, El Homrani anirà a Bot on mantindrà una trobada amb l'alcalde Lluís Agut a l'Ajuntament. Després es traslladaran a les zones afectades del municipi.

A les 13.30 hores el conseller visitarà Horta de Sant Joan, on mantindrà una reunió amb l'alcalde Jordi Martin. Després de la trobada tots dos visitaran les zones afectades pel temporal Glòria. 

A la tarda, a les 16.30 hores, el conseller Chakir el Homrani, es traslladarà a la seu del Consell Comarcal del Montsià on mantindrà una reunió amb el president de l'ens comarcal, Joan Roig, i també amb el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.  

El conseller tancarà la seva estada a les Terres de l'Ebre amb una visita a la zona del Trabucador.