1/17/2020

El Consell Comarcal del Baix Ebre contracta 14 persones desocupades per facilitar-los l’adquisició d’experiència

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha contractat aquest mes de gener un total de catorze persones en situació d'atur amb l'objectiu de facilitar-los la pràctica laboral i l'adquisició d'experiència. Es tracta d'una iniciativa que forma part del programa d'ocupació Enfeina't, que l'ens comarcal ha posat en marxa gràcies a una subvenció de 405.085,35 euros del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i del Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social.

Pel que fa a la durada dels contractes és de 12 mesos i les persones participants en el programa disposen d'una persona tècnica de referència per assolir una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial per al posterior retorn al mercat laboral. Concretament, el Consell Comarcal del Baix Ebre ha contractat cinc administratius, quatre auxiliars administratius, tres peons de brigada i un parell de tècnics, que s'han incorporat a diferents departaments del Consell com són Educació, Serveis Socials, Baix Ebre Innova, Ebre Terra, Consum, Recursos Humans, Arxiu Comarcal i la brigada.

El programa Enfeina't s'adreça a persones en situació d'atur de llarga durada, que estiguin inscrites a les oficines de Treball del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i que porten un mínim de 12 mesos inscrites, continuats o no, dins d'un període de 18 mesos.