1/21/2020

El Consell Comarcal de la Terra Alta, present a FITUR 2020 a Madrid

El Consell Comarcal de la Terra Alta estarà present en la propera edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR), que se celebrarà a Madrid entre els dies 22 i 26 de gener, per donar a conèixer les possibilitats de la Via Verda, un dels principals recursos turístics de la comarca, a la resta de l'estat espanyol. Ho farà amb una presentació que tindrà lloc el dijous 23 de gener a les 15.40h a l'Estand 9C14 del Pavelló 9 de la Red de Caminos Naturales del Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación en el qual, al llarg de la resta dels dies de fira, s'hi presentaran altres traçats verds d'altres zones de Catalunya –Baix Ebre i Girona– i de la resta de l'estat.

En aquesta presentació, el Consell Comarcal aprofitarà per promocionar turísticament el recorregut i farà referència també a la repercussió econòmica que la Via Verda ha generat a la comarca. El fet de tenir visibilitat a FITUR a través de l'estand de la Red de Caminos Naturales situa el recorregut en el mapa de camins verds i és una ocasió única per establir contactes amb gestors d'altres infraestructures similars per intercanviar experiències en la gestió d'aquests recorreguts. Al mateix temps, el Consell Comarcal intentarà establir contactes amb operadors turístics per tal de presentar l'oferta turística de la Terra alta i establir possibles línies de col·laboració.

A la vegada, al mateix estand s'hi podrà trobar material promocional de la Via Verda de la Terra Alta mentre que la comarca en general es trobarà representada a l'estand de Catalunya dins la marca Terres de l'Ebre.