1/20/2020

El Col·legi de Periodistes organitza a l’Ebre la primera Nit de la Comunicació

La Demarcació Terres de l'Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) organitza el pròxim divendres, 24 de gener, la primera Nit de la Comunicació. Segons ha explicat el president de la demarcació, Josep Baubí, «vol ser un punt de trobada entre professionals de la comunicació, on posar en valor diferents aspectes de la nostra professió. Enguany volem reconèixer els periodistes i comunicadors que durant molts anys han estat al peu del canó i que ja estan jubilats. També donarem la benvinguda als nous col·legiats. Hi estan convidats tots els periodistes i comunicadors del territori, així que aprofitem per a fer una crida, l'acte està obert a tots els professionals del nostre territori».

L'acte consistirà en un sopar en un dels restaurants de la zona, el de l'Hotel Corona de Tortosa. La festa començarà a les 21 hores. Després del sopar, hi haurà els parlaments i els reconeixements. Els parlaments aniran a càrrec del president Josep Baubí i d'un convidat d'excepció, el degà del CPC, Joan Maria Morros, recentment nomenat en aquest càrrec i que serà el primer cop que baixi a les Terres de l'Ebre. Serà un bon moment per conèixer el degà i per fer-li arribar les inquietuds i impressions dels professionals del territori. Pel que fa als homenatjats, enguany en són un grapat, 11, més Vídeo Ascó Televisió perquè celebra els seus 35 anys. Als nous col·legiats i precol·legiats, un total de 13, se'ls donarà la benvinguda.

En un altre ordre de coses, la nit s'aprofitarà, perquè, qui vulgui, pugui fer les darreres votacions de candidats a Micro Obert, Micro Tancat 2019, abans de donar-se a conèixer els guanyadors. Els micros volen reconèixer les persones i entitats que faciliten la tasca diària dels periodistes (micro obert) o bé els que els hi posen pals a les rodes (Micro Tancat). Per acabar la nit amb un bon regust de boca hi haurà l'actuació del periodista i dj Víctor Sorribes, un amant de la música.

Qui estigui interessat a participar de la Nit de la Comunicació 2020 (preu del menú 25€) ha d'inscriure's a: ebre@periodistes.cat .