12/16/2019

La preinscripció dels ensenyaments obligatoris serà del 23 de març a l'1 d'abril de 2020

Les famílies d'alumnes del segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria podran fer la preinscripció entre el 23 de març i l'1 d'abril de 2020. Aquestes són les dates del procés de preinscripció per aquests ensenyaments que estableix el Departament d'Educació per al curs escolar 2020-2021.

També es determina el període de matriculació del segon cicle d'educació infantil i dels ensenyaments obligatoris. Així, fins a 1r ESO, la matrícula es podrà fer del 16 al 22 de juny de 2020; i a partir de 2n d'ESO, entre el 29 de juny al 3 de juliol ( tenint en compte que l'avaluació extraordinària serà del 18 al 23 de juny).

Alhora, s'avancen les dates aproximades de preinscripció per als ensenyaments postobligatoris de batxillerat i cicles formatius de formació professional. El calendari és el següent:

Batxillerat i cicles formatius de grau mitjà:

Preinscripció: primera quinzena de maig

Cicles formatius de grau superior:

Preinscripció: segona quinzena de maig


Amb aquest avançament informatiu de les dates, els centres educatius ja podran tenir una aproximació per preparar la propera preinscripció. La resta de dates de la preinscripció i matrícula d'aquests ensenyaments, així com els calendaris de la resta d'ensenyaments, es concretaran quan es faci pública la resolució que regula tot el procés, a través del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.