12/10/2019

La Generalitat atorga placa al treball President Macià 2019 a l'Associació Jeroni de Moragas de Móra d'Ebre

El Govern ha acordat concedir la Medalla al treball President Macià 2018 a 15 persones i la Placa al treball President Macià 2019 a 5 entitats
Aquests guardons reconeixen persones que hagin destacat per les seves qualitats o mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals, dins del món del treball. Entre les entitats guardonades amb la placa hi ha l'Associació de rehabilitació i educació especial Jeroni de Moragas de Móra d'Ebre, en la categoria de responsabilitat social empresarial.                

Constituïda l'any 1979, l'Associació de rehabilitació i educació especial Jeroni de Moragas de Móra d'Ebre és una entitat sense afany de lucre que té per finalitat millorar la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies. S'ha convertit en una entitat de referència proporcionant i gestionant els suports necessaris dins un marc que promou l'exercici dels drets i la integració d'aquestes persones.

Dona servei a prop de 100 persones amb discapacitat intel·lectual i compta amb un equip de 60 professionals per desenvolupar el seu projecte. Disposa d'un centre educacional que atén alumnes amb necessitats educatives especials dels 3 als 21 anys, i d'un centre ocupacional que atén persones adultes amb discapacitat intel·lectual.