12/11/2019

Ja és a punt la Pista de Gel de Tortosa

Després de l'èxit assolit en les passades edicions, i com no podia ser d'altra manera, la Federació Comercial i de Serveis de Tortosa, Tortosa+, ha tornat a instal·lar la Pista de Gel a la Plaça de l'Ajuntament per tal de dinamitzar el comerç de la ciutat durant la campanya de Nadal i Reis.

La pista tindrà, de nou, un aforament de 55 persones, gràcies als seus 280m2 de superfície. A més segueix comptant d'una coberta impermeable que permetrà conservar millor la temperatura que requereix el gel i que serà més segura en cas de possibles inclemències meteorològiques, com en el cas del dia de la seva inauguració.

D'altra banda, també compta amb la participació del Club de Patí Dertusa que disposarà de monitors especialitzats a sobre de la pista al llarg de tots aquests dies.

Per la seva banda, el regidor de Fires i de Comerç, Sisco Pepió, ha destacat que "cal incrementar la gent per superar l'èxit assolit l'any passat" i que "la pista està vinculada amb els comerços de la ciutat i la fira de Nadal que oferiran vals de descompte".

Aquesta iniciativa ha estat promoguda per més de 800 empreses de l'àmbit comercial i de la restauració i compta amb el suport de l'Ajuntament de Tortosa, la Diputació de Tarragona, el BBVA, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, el Consell Esportiu del Baix Ebre, el Club de Patí Dertusa i el Comerç Tortosa Centre.

Es tindrà l'oportunitat de poder patinar al llarg de mitja hora per un preu de 6€ i, a més, els comerços de la ciutat oferiran vals de descompte de 2€ per als seus clients. Des de l'organització també s'aplicaran descomptes a totes aquelles persones que acudeixin a la pista amb els seus propis patins de gel.

A més, també han informat que durant els primers 10 o 15 dies de funcionament de la pista de gel, on encara hi ha classe a les escoles, aprofitaran un conveni amb el Consell Escolar del Baix Ebre per tal de convidar les escoles a visitar-la i poder familiaritzar-se amb els patins de gel.

L'acte inaugural s'ha hagut de fer sota l'aixopluc dels porxos de la Plaça de l'Ajuntament a causa de les inclemències meteorològiques i ha comptat amb la participació del Taller d'ARTS, de Cecília Aymí, que han cantat nadales.Tortosa, Terres de l'Ebre, 5 de desembre de 2019

Redactat per: Irene López