12/23/2019

Inauguració de la 27ª edició del Nadal Jove de Tortosa

El Pavelló Firal de Tortosa acull la 27ª edició del tradicional Nadal Jove, el Saló Infantil i Juvenil. El parc va obrir les seves portes ahir a la tarada i l'acte inaugural va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, el regidor de Joventut, Domingo Tomàs, i les organitzadores del Saló, entre d'altres.

Aquest any, el Nadal Jove compta amb una onzena de tallers, entre els quals hi destaquen el pinta-cares, el taller de fang, l'hortet o el del reciclatge. A més, també cal afegir que hi ha un total de vuit inflables a la part central del Pavelló Firal i també sis zones esportives com el rocòdrom, les bitlles, el circuit de karts o les pilotes inflables.

Al llarg de tots els dies, els més petits podran gaudir de diferents activitats com el gran sorteig del Nadal Jove, gentilesa de la jogueteria Gascó, que tindrà lloc el proper divendres 3 de gener. A més, també se celebrarà el bingo del Nadal Jove, l'actuació del Mag Iñaki, els Art-tic Shows o l'actuació dels dolçainers de Tortosa.

En posteriors declaracions, l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha destacat que "el Nadal Jove enguany arriba a la seva 27ª edició i que cal animar els nens i les famílies a visitar el parc de Nadal i les noves activitats que es faran perquè s'ho puguin passar molt bé durant aquestes festes". En aquest sentit, ha agraït un cop més la iniciativa sorgida des de la joventut, sobretot als voluntaris, que han contribuït a tirar endavant aquest saló i, finalment, ha aprofitat l'ocasió per desitjar un Bon Nadal a tota la ciutadania.

Per la seva banda, la coordinadora del Nadal Jove, Sandra Ferrando, ha destacat que "hem preparat aquest saló amb molta il·lusió i tenim moltes ganes que vinguin els nens a visitar-nos" i que "esperem que gaudeixin dels nous tallers que hem incorporat".
El Nadal Jove estarà obert fins el 4 de gener de 10:30h a 13:30h i de 16:30h a 20:30h. Cal esmentar que els dies 25 de desembre i l'1 de gener només estarà en funcionament per la tarda i el 4 de gener, el par tancarà les seves portes a les 19:30h de la tarda.

El preu de l'entrada és de 2€ per als adults i de 4€ per als nens. Les famílies nombroses i les persones amb disminució, optaran a la tarifa reduïda de 2€ i els que tinguin descompte, 3€. A més, hi ha la possibilitat d'escollir abonaments al preu de 25€ per als nens i 12€, en el cas dels pares.Tortosa, Terres de l'Ebre, 22 de desembre de 2019


Redactat per: Irene López