12/13/2019

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, visitarà demà les Terres de l'Ebre

Divendres 13 de desembre de 2019, la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, acompanyada del delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, i de la directora dels Serveis Territorials del Departament, Mercè Miralles, visitarà les Terres de l'Ebre.

La consellera començarà la visita institucional a les 10:00 hores a la Càmara Arrossera del Montsià (c/ Salvador Dalí, 27 – 29. Amposta) on mantindrà una reunió de treball amb els seus representants. En acabar, al voltant de les 11:15 hores, la consellera Chacón atendrà els mitjans de comunicació.

A continuació, es traslladarà a les oficines de Pimec a les Terres de l'Ebre (Av. De la Ràpita, 78. Amposta) on mantindrà una reunió de treball amb els membres de la junta i empresaris de la demarcació.

A les 14:00 hores, Chacón presidirà un dinar de treball amb el president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Faiges, i altres membres de la cambra. A les 17:00 hores, la consellera visitarà les instal·lacions de la cooperativa Soldebre (Camí Raval de Crist, s/n. Tortosa).