12/15/2019

Assemblea de socis d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre

Avui ha tingut lloc a Tortosa l'assemblea anual de socis d'ômnium Cultural a les Terres de l'Ebre, en què s'ha aprovat la memòria d'activitats 2019 i el projecte i el pressupost de 2020. L'acte l'ha presidit Dolors Roo, presidenta territorial d'Òmnium, i ha comptat amb la presència de Blanca Llobet, membre de la junta nacional de l'entitat.

Roo ha explicat que durant 2019 Òmnium a les Terres de l'Ebre ha vist incrementat el nombre de socis en 366 persones. Quan a activitats, se n'han celebrat una seixantena i de cara a l'any 2020 s'impulsen quatre nous projectes: "Conta'm un conte", per al públic familiar; "Revoltes", per a posar en valor les lluites que han tingut lloc al territori; l'organització d'equips comarcals per a expandir l'entitat, i la publicació de l'obra literària de Desideri Lombarte.

El proper dissabte 21 de desembre Òmnium a les Terres de 'Ebre tancarà les activitats de l'any amb el lliurament a Roquetes  del premi honorífic Lo Grifonet a Jordi Cuixart i amb la presentació a Amposta del conte de Jordi Cuixart i Ignasi Blanc, 'Un bosc ple d'amor'.