11/04/2019

Nota de premsa del PSC sobre l'apujada d'impostos municipals a Móra d'Ebre

LA MAJORIA DE PIÑOL ENS CASTIGA AL CIUTADANS EN UNA PUJADA DEL 20% EN IMPOSTOS


519.000 € de més ingressarà el proper any en impostos i taxes municipals l'equip de govern de Piñol. Que hem fet els ciutadans de Mora d'Ebre per rebre aquest mal tracte?. L'alcalde viu d'esquena a la gent del Poble.

LA MAJORIA DE PIÑOL  ENS CASTIGA AL CIUTADANS EN UNA PUJADA DEL 20% EN IMPOSTOS

519.000 € de més ingressarà el proper any en impostos i taxes municipals l'equip de govern de Piñol. Que hem fet els ciutadans de Mora d'Ebre per rebre aquest mal tracte?. L'alcalde viu d'esquena a la gent del Poble. Què no sap que la gent no hem vist augmentat el sou en un 20%?. Que no sap que l'IPC pel 2020 està previst en 1,1%?  i molta gent no veurà ni això augmentat els sou.

"Que l'alcalde ens compari en Reus, Tarragona o Tortosa és un despropòsit, així vol justicar la pujada tant forta d'impostos que no podrem ni pagar. Desprès de 8 anys al govern vol eixugar l'endeutament de cop a costa dels ciutadans. La culpa de la mala gestió la té vostè alcalde i no la gent perquè pagant els altres se'n poden fer moltes de coses. Perquè no ho va dir en campanya electoral que augmentaria els impostos?  I Jo li dic: vostè S. Piñol ha fet un frau electoral perquè solament ha tardat 5 mesos per enganyar a la gent en aquesta pujada d'impostos municipals". Ha argumentat Montse Latorre.

No és deixa ni un impost per tocar: l'Ibi pel qual recaptarà 361.800 € de més. En total l'any 2020 es recaptarà 2.170.000 €. En l'Impost de circulació 61.200 € de més, en Clavegueram, aigua i brossa 97.400.€.

"Si vostè no vol estar al costat de la gent i escoltar el seu clam, natros si que ho fem, i per això hem votat en contra i li farem una oposició frontal perquè com diu la gent del carrer " no hi ha dret" i estarem al capdavant de les manifestacions perquè rectifiqui. I al que no hi ha dret és que vostès entre els vostres sous i el càrrec de confiança gastem més de 260.000 €, a banda d'altres despeses supèrflues "  ha afirmat Latorre

Quin despropòsit més gran els únics que podran pagar els impostos seran vostès, per això els pugen perquè estan tant creguts de la majoria absoluta que tenen que es pensen que tothom cobra el mateix sou que vostès i que se'l pugen  tant com volen, com vostès. Així és que, pregui consciència i posis en la pell dels altres ciutadans de Móra, pensi en l'esforç que suposa a les famílies, amb molta gent gran amb pensions baixes, a l'afectació a les rendes més baixes que tindrà aquesta pujada d'impostos .